Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
finally end ♡
♡ 15.11.14 | 1:57 pm | 0 comments



Assalammualaikum and hello readers (maybe)
  
   guess wht? last week yeah finally final exam dah tamat. wah how free~ btw, hari ni tak tahu nk post ape actually. hm so hari khamis haritu gila bosan. yep gila gila bosan. sbb yag dtg cuma berapa orang je. like wth?! haha, btw lagi seronok mcm tu sbb kitorang happy bagai nk gila siap rakam vid on mepai. lol. srsly aku tak tahun nk post apa (blank) so aku just decided nk post gmbr je //flips hair// actually aku rasa janggal nk update sebab dh lama tak update blog and baru aku perasan yang kebanyakkan post aku semua nya entry pendek gila. yeah that's me! 

  so, semenjak 2 ke 3 menjak ni aku asyik ketagih nk melukis. aku rasa skrg ni lukis chibi lagi seronok dari lukis anime ( i think?) ye la kalau lukis anime susah sangat okay, chibi senang je. lagi pun sekarang ni aku suka lukis chibi of my friends and me lmao. rasa seronok je. aku tahu lukisan aku tak cantik buat aku puas hati sebab bahagia tengok drawing yang comel di mata aku lol comel lah sangat kan? //laugh



btw, aku baru jumpa gmbr yang friends aku dah post dekat insta. so funny lol

 




Labels: ,




Newer PostOlder Post