Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
笑 ♡
♡ 25.6.14 | 9:11 pm | 0 comments

  
  Yeah I'm back! lol. Dah kira dah lama jugak la aku tak post dekat blog ni u-u yeaah kinda berhabuk jugak la~ pffftt, kisah pulak aku (kidding) ok now, actually aku plan nak private je blog aku ni maklumlah aku dah malas nak update or ape-ape je la ._. semenjak dah form 4 ni aku dah tak ade masa nak online (maybe) but bila difikirkan balik..sayang pulak aku dengan blog aku. waktu aku private dulu boleh dikatakan ramai orang tanya aku kenapa aku private blog XD lol faaymess -..- k perasan~ hm, hari aku actually penat gila sebab tadi dekat sekolah ade rehersal untuk hari sukan untuk esok..btw aku bukanya ambil acara apa2 pun lmao, aku cuma penat sebab jalan-jalan satu sekolah dengan engku sampai letih dibuatnya ;A; happy je aku dengan kembar semangkuk aku tu (apakah?) dah la tadi pergi tebal muka pinjam manga dekat junior .-. 

  eeerrr~ okay, boleh dikatan aku tahun ni agak gila-gila nthen suka mengusik orang (smirk) aku paling suka mengusik kawan aku athirah dengan nadiah uAu comel je bila diorang marah but aku bila dengan jess bukan aku yang mengusik dia tapi dia yg mengusik aku -_- #ihateyoujess. paling best kalau main game 2048 dengan dia and ecah XD serius habis la! btw, aku suka kelas aku tahun ni lol. walaupun kitorang bnyk gelak and buat lawak but kitorang tetap focus study ;u; tu yg aku suka dgn kelas aku sekarang lagipun guru kelas kitorang mmg sporting habis! #foreverteamcekal #weloveyoucikgu that's all form me lol kbye o/

what should I say now, hm..okay lets say that "AKU DAH KEMBALI MINAT NAK MELUKIS ANIME" hahaha~

Labels:




Newer PostOlder Post