Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Closed ♡
♡ 7.2.14 | 11:02 pm | 0 comments


Assalammualaikum and nihao, bila difikirkan balik dah lama aku tak berblogging right? haha, since aku umur 16 tahun ni..aku memang dah taak ada masa nak bersuka ria ataupun relax je memanjang. tsk. tahun depan dah nak ambil SPM so...aku patut buat persediaan awal yaitu bermula drp sekarang. aku pernah cakap yg tahun ni jugak maybe aku akan post in english /laugh/ tapi hari tak boleh ._. sebab aku bnyk nak luahkan perasaan yag dah la terpendam lol. terpendam la sangatkan. hm, 5 minggu yang lepas aimuni dah tinggalkan aku sebab dia pergi ke asrama and today, lagi ramai kawan aku yg akan tinggalkan aku dekat sekolah sorang2. aku tahu yang semua tu mmg untuk kebaikan diorang tapi aku just rasa kesepian. nasib baikla sejak aku duduk kelas 4C tu aku selalu rapat dengan jececlyn, nadiah, athirah, anis and more. aku syg kawan-kawan aku ;_; I hope that you all will remember me always and forever. and I hope so...mianhae for everything I had did to you guys /cries a river/ 
   okay start pada minggu depan aku akan HIATUS. dan hiatus aku kali ni mungkin agak lama. aku kena fokus dalam pelajar and ujian pertama ni aku kena score bnyk A. tu harapan aku dan family aku. and for bloggers-bloggers yang lain aku nak minta maaf jugak kalau buat salah mungkin aku ada sakitkan ati korang? mianhae TOT aku betul2 nak berubah start tahun ni. aku nak berubah dpr yang jahat baik menjadi yang lebih baik. I'll be back soon, 不好意思〜 我爱你们,直到结束。 ;_; kyeee~ bye..../cries/

Skin published

Skin Simple
Preview // codes ask me if there're something wrong with this skin.

Labels: , ,




Newer PostOlder Post