Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Skin Published 2013 ♡
♡ 31.12.13 | 7:35 pm | 0 comments

Assalammualaikum and nihao,
   finally holiday is over -.- /flips everything/ huh, susah nak percaya yang aku ni dah mencecah umur 16. Sweet-Sixteen gitu lol. btw, hari ni aku publish skin yang selama ni aku dah guna I mean, yang aku pernah guna buat smentara waktu tapi dah diubah suai :P ok memang tak cantik u-u tapi aku buat je~ yooorrrlaa..tadi balik aku bosan tahap gila -__- please la, dah la tadi kitorang dah kena tipu dgn semua cikgu kononnya nak bagi buku teks bagai tapi hape pun tak dak TT_TT I hate my life~ tapi...aku dah jumpa dgn kengkawan aku semua lol so...tak cakap dah ;_; k merajuk  sobs2~ aku akan HIATUS mulai tahun 2014 sebab nak focus study lol thanks for everything and please tinggalkan footprint anda dekat cbox apabila anda melawat blog yang serba-serbi buruk ni sekian~

Preview // code


Preview // Code


Preview // Code


Preview // Code
  • Skin unavailable 
  • Untuk someone yang nak skin ni PLEASE IM aku dekat FACEBOOK
  • aku akan kasi skin ni, tapi tolong jgn buang credit untuk mengelakan aku di-bash bagai
  • skin ni adalah daripada NINPEN aku just transfering code from tumblr to blogskin
  • harap faham. jangan malu nak mintak sebab aku tak makan orang
  • sekian, thanks lol

Labels: , ,




Newer PostOlder Post