Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Shinpai shite manzoku ♡
♡ 8.12.13 | 11:18 pm | 1 comments
matahari terbit di cameron highland from mossy forest
Assalammualaikum and nihao,
    for 3 days aku tak updates segala post2 baru lol v.v aku just tak ada masa nak update bukan malas ok :p sekarang ni, aku tak tahu nak update apa haha XD ye la....aku tak ada cerita nak share dekat korang *flipshair* ok semalam aku try lebih tepat lagi buat poster thriller/horror. poster tu looks kinda awkward sebab aku nampak mcm ada je yang tak kena dengan poster tu hahaha~ maklumlah aku dah lama sangat tak buat poster ;; - ;; dah keras benar tangan aku ni nak bikin poster v.v

Poster Bersiri THE XXX
As you know, aku ni jenis yg suka buat poster bersiri .__.v memang favorite aku le tu haha~ Actually, poster ni aku nak buat fanfic but aku tak pandai nak karang lolz asal aku karang je mesti aku rasa mcm nak hentak je pc aku ni v.v Pastu pulak semalam jugak lah..aku dah letak semua skins aku dekat stuff .__. baru aku tahu yg sebenarnya blog untuk skin aku tu aku private selama ni hahah XD sorry uolls~ baru aku sedar 5hari yg lepas..selepas kawan aku bagi tahu pasal blog tu @-@

Skin yang baru aku ubah .__.v semalam hahaha~
Ok lepas tu pulak, yang aku sekarang ni tengah belajar bahasa jepun hahaha XD tak sangka right?? sebab tu aku letak title post ni dalam bahasa jepun which means (worry and satisfied) lol aku tak terror mana pun XD  aku bukan lah pergi tusyen or hape v.v aku just follow dari japanese web yang cousin aku kasi v.v ohmy!! dia terror dalam bahasa jepun kottt T_T jelly nya aku~ sepanjang cuti ni aku just study subject form 4 nthen pergi kelas tusyen..waktu malam je la aku sempat belajar semua bahasa jepun tu, kira best jugak la sebab everyday akan ada sahaja perkataan baru yg diajarnya lolzzz~

I love this website so much :*
Today pics : playing with dominos and love that shoes

 

Labels: , ,




Newer PostOlder Post