Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Icons (EXO random) ♡
♡ 18.12.13 | 5:37 pm | 2 comments

Assalammualaikum and anyeong,
  Ok ._. what should I say now? erm..Hmm, firstly, esok aku akan ambil result PMR ._. nthen sudah pasti aku akan bawak tisu satu kereta lol k fine..nthen sudah tentunya malam ni (hari rabu) aku tak akan boleh tidur -_- tsk~ susah nak cakap sebab aku takut sgt sekarang ni ;_; but aku buat tak tau je sebab aku tak mau ingat semua benda yg boleh buat aku stress lol..ok, tadi aku baru je buat ICON lol bukan apa, aku ni bosan tahap gila k ;_; so aku tak ada kerja but icon aku ni tak la cantik sgt sebab ni adalah first time aku buat icons lol buruk k buruk but semuanya EXO sebab dlm lappy aku cuma ada gmbr EXO harharhar ; o ; aku just guna brg terpakai k *tutup muka*

CLICK TO THE IMAGE

           
                 

btw, esok kalau result aku agak tak ok aku mungkin tak akan online for a week ;_; insyaallah aku akan cuba tabahkan diri aku. korang semua yg tengah baca blog aku ni, tolong lah doakan aku agar aku akan memperoleh keputusan 8A dalam PMR ni. terima kasih semua..kalau ada salah dan silap sila maafkan aku. Bye ;__; Love you guys so much~

Labels: , ,




Newer PostOlder Post