Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Back to school (entry panjang) ♡
♡ 30.12.13 | 11:58 am | 0 comments

Assalammualaikum and nihao,
  Yah! for me school holiday will never ends -..- wae? yah, because I'm tired listening my teachers grumblings all over again. haha. ok esok aku kena pergi sekolah and ambil buku teks form 4 (u_u) gila malas aku nak pergi sekolah esok lagi pun holiday aku tak habis lagi lol. btw, aku nak jugak jumpa semua EXO wifue aku tu (ノ≧∀≦)ノ syok nya!! tak sabar betul aku nak jumpa diorang esok bukan apa dah lama tak fangirling sama-sama lmao. ok, sekarang ni aku dah suka sgt2 dgn skin tumblr u-u and sekarang ni pulak aku dah boleh transfer code skin tumblr kepada skin blogger :3 tapi!!! 50% atau 60% mcm tu adalah code aku sebab skin tumblr ni dia punya entry code tak sama mcm blog /flips potato/ pada mulanya mmg susah tapi lepas aku perah otak bagai nak gila akhirnya dapat jugak. cool right? aku belajar sendiri without any helper lol k perasan.  
auto tumblr best lol btw, aku minat gila dgn tumblr u-u bnyk betul gmbr yang boleh dibuat poster lol ok blog artwork aku dah di-update sila lah lawat lol http://fanficgallerybynanako.blogspot.com/


semenjak 2 atau 3 menjak ni ramai sangat tnya aku sama ada aku ni masih minat dgn atau fangirling dgn EXO ka idak dah ( ˘ ³˘) ape mende soalan la yg korang bagi ni ╮(─▽─)╭ of course la!!! aku sentiasa dan selamanya akan minat dgn EXO!! dah la sekarang ni aku mmg tergila-gila kan si Kai tu u-u handsome betul dia sekarang ni sampai group kpop lain aku ketepi kan lol 〜( ̄▽ ̄〜) bukan hape, mata aku dah tak boleh nak tengok yg lain just EXO ok~ tambah lagi EXO and dance dgn shinee pastu Tao, Sehun dgn Lulu ada dance together dgn TTS ;_; wuuuu~ comel k comel. sehun ada senyum dekat taetae aku ;u; sweet both of you lol XD btw, SBS GAYO DAEJUN 2013 k aku nak tngok full vid please :P ok, #ES ep 5 best gila ok ;_; chen's road story lol gila comel semua members EXO. aku paling suka SEKAI dalam ES o(≧∇≦o) . seriously maknae-line buat aku senyum sampai ke telinga k joker lol kyungsoo always take care of kai in every episodes of ES lol comel k comel :D agagagaga~


19/12/2013 PMR RESULT omooooo~ finally aku dapat jugak straight As TT__TT tak sangka betul aku. dah la watu pergi ambil result aku datang lambat. semua org dah duduk dekat dalam dewan and aku duduk dekat luar sebab tak ada kerusi dah lol nasib baik la munie ada simpan tempat duduk dekat aku (Ɔ˘⌣˘)(˘⌣˘)˘⌣˘ C). btw, mom and dad duduk dekat belakang sebab tak ada place dah ;_; masa cikgu asyik dok sebut nama pelajar straight As dari kelas paling hadapan (sekolah aku ada 8 kelas starts from 3A to 3H) aku dah gementar sangat2 dah. pastu cikgu boleh pulak kata ada 74 org yg berjaya dapat all As and I was just like huaaaarrrhhh and look at my omma ;_; nthen my teachers called my name "NUR AINA NAJIHAH BINTI RUSAINI" I was shock and my eyes start to cry lol full of tears XD and then aku terus turun and peluk omma aku. btw, first time aku tengok appa aku bangga dgn aku sampai call everyone -_- pffffttttt ye la aku dapat 4A1B je waktu UPSR tak memuaskan sgt for my appa ;_; sobs2~ btw, ALHAMDULILLAH. aku bersyukur sgt2 atas usaha aku selama ni akhirnya berbaloi jugak :3 hehe~
you know what? semua kawan kpopers aku dapat result cool ;_; proud of them lol
Entry memang panjang untuk kali ni sebab dah nak new year lol lama sgt aku tak post sebab malas -..- uisshh, next year insyaallah aku akan post dalam english pulak bukan sebab apa...aku ni teruk dalam english (o・_・)ノ”(ᴗ_ ᴗ。) no ideas kalau nak tulis dlm english rasa malu pun ada kalau2 ada grammer yg tak betul ;o; malu aku dibuatnya nanti /flips exo/ btw, selamat datang ke blog OTAKU aku untuk tahun 2014 aku mungkin akan hiatus tapi tak apa tahun depan ada jugak freebies yg bakal aku buat nanti lol kbye o/

Labels: , ,




Newer PostOlder Post