Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Finally, I'M BACK AGAIN!! ♡
♡ 28.11.13 | 2:32 pm | 2 comments

Assalamualaikum and ni hao guys o/
  Omooo...Finally i'm back again!!! woahh, lama tak update post or everything la ; - ; aku betul-betul rindu dengan semua laman sosial aku. sobs2 kawan-kawan aku...oh, aku dah tak tahu nak cakap apa *cries* dah lama line internet rumah aku rosak and dah lama jugak lah aku tak bukak semenjak PMR dah nak dekat dulu v.v finally aku free jugak~ selama aku tak ada internet ni..banyak sangat lah kerja bodoh yang aku buat dekat rumah sorang-sorang -,- betapa boringnya aku masa tu ._. tanpa kengkawan yang hendak berbual v.v haiih, hari ni aku just nak post pasal drawing aku je lol ni pun cousins aku yang paksa aku post benda alah tu -,- sabar je la~ lukisan aku tak lah cantik mana and aku bukannya nak menunjuk-nunjuk aku just nak share apa yang aku rasa selama ni lol apa yang aku merepekan ni XD *flipseverything* 
  Aku start melukisan semenjak aku kecik lagi *malu* lukisan aku waktu kecil dulu amatlah buruk lol..aku ni bukannya jenis yang suka lukis gambar potrait-motrait -,- aku just suka and pandai lukis anime je~ sedihnya T-T aku teringin nak lukis potrait mcm kak nana lol v.v kalau korang nak tahu..aku ni tak suka lukis sebenarnya ._. aku akan lukis kalau aku bosan atau stress. THAT'S ME!! o/ hoho, dan aku amatlah tak suka kalau sekali aku lukis tetiba tak menjadi -,- and then aku akan lempar lukisan aku pastu buang..finally mengamuk. sudah la~ aku tak sanggup ;; - ;;


lukisan yang dekat atas tu..adalah lukisan aku waktu aku stress lol. agak pelik lukisan tu sebenarnya v.v tapi aku agak berpuas hati jugak la sebab dapat siapkan lukisan tu -_- 


yang ini pulak lukisan hasil daripada cerita Cina yang aku selalu tengok lol aku ni peminat cerita yang adventure, action..alaaa yang ala2 ganas gitu lol -,- mak aku cakap lukisan yang susah pandai lukis tapi yang senang tak pandai contohnya DORAEMON betul ke aku eja?? ._.


NI!!!!! LUKISAN YANG PALING AKU TAK SUKA!!! WORST DRAWING EVER!! sobs2 waktu ni aku agak kekok nak lukis sebab dah lama tinggalkan era atau dunia melukis -,- haih nak menangis aku waktu tu ._. nasib baiklah aku tak campak lukisan ni jauh-jauh kalau ya...mesti mak aku marah sebab buat semak XD



Lukisan kereta favorite aku haha XD ni lukisan tahun lepas sebenarnya ._. tahun 2012 punya..waktu tu dah last school so aku buatkan lukisan ni and aku suruh kawan-kawan aku tandatangan -,- tak ramai yang tandatangan semua nya sebab diorang malu dengan aku..kenapa??!!! -,- 



Haaaa!!! lukisan waktu aku belajar dari YOUTUBE!! (lukisan tangan dan mata) waktu tu aku happy tahap gila sebab dapat lukis sama mcm pelukis tu lol...wah~ i miss that moment ;; - ;; and gambar yang dekat bawah tu dari manga MONSTER SOUL :3 aku suka lukisan ni hohoh \o/




lukisan first tu adalah CHIBI pertama aku ._. aku agak tak pandai nak lukis chibi -,- haih...and yang kedua tu pulak siapa yang add aku dekat facebook mesti dah tengok lol yang itu lukisan LUHAN and yang sebelah kiri tu lukisan LJOE and CHUNJI gila susah and teliti aku waktu tu -,- nak give up at first but then aku tetap berusaha jugak akhirnya menjadi jugak *evil laugh* yang terakhir tu!! aku baru je lukis bulan ni haha XD aku nak try lukis gambar apa ntah akhirnya idea sendiri jugak jadinya ._. hudoh kan??




ni adalah salah satu lukisan yang dianggap awesome bagi aku :3 aku suka style lukisan tu..act lukisan adalah ilham dari poster FAITH and PARALLEL WORLD aku =3= awesome tak?? *facepalm*


Ni adalah lukisan dariapa ilham original aku lol...ramai org pelik dgn lukisan ni sebabnya?? diorang kata aku lukis guna computer -,- no la....ni guna tangan sebenarnya~ cuma gaya aku tangkap gmbr ja yang nampak mcm lukis guna computer..kalau aku scan lagi bagus..tapi printer haiihhh malas aku nak cakap -_-



semua ni lukisan yang baru-baru ni sebab nya aku baru belajar nak lukis anime balik lol aku dah lemah nak lukis anime baru2 ni -,- sabar je la

ok yang dekat bawah ni aku malas nak terangkan k bye lol XD *malu* 
Jangan ketawakan aku sebab semua lukisan ni tak cantik ;; - ;;












adios o/

Labels: , ,




Newer PostOlder Post