Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Reasons, Why I Ship Exo so much. ♡
♡ 3.8.13 | 4:46 pm | 0 comments
growl. yeah my hubby look so Handsome lol.
Assalammualaikum and nihao,
    Banyak pertanyaan dari mulut kawan aku setiapa hari. "best sangat ka exo?? aku tengok diorang lembik ja..group lain lagi style" aku akan buat muka annoying kalau dengar perkataan macam tu -_- suka hati aku la nak suka apa pun k :P yang penting aku falling in love with EXO so much *-* tak tahu nak kata apa .__. macam mana asal usul aku mula minat exo pun aku tak tahu la. agaknya..aku start suka exo waktu diorang release lagu HISTORY AND MAMA. agaknya la.. /makes D.O eyes/ hahaha XD
   okayh sekarang ni aku nak terangkan kepada korang kenapa aku ships EXO gila-gila v.v simple saja. ianya bermula daripada KAI a.k.a jongin. betul aku cakap waktu MV HISTORY muka yang pertama aku tengok muka KAI -_- tak tahu kenapa aku agak tak suka dengan muka dia, and aku rasa macam ada something ja dekat muka dia tu .__. betul aku tak tipu lol. kalau Luhan pulak aku suka sejak dekat tumblr aku penuh dengan gambar luhan, gila banyak masa tu *-* sampai tak terkata la. yang lain tu aku mula suka sejak aku mengenali exo dengan lebih lanjut lol.

Jonginss style lol. kyeota!!! <3

nothing to say..but this picture was too HD lol 

Hhahaha XD what a funny face did Kris have RLAB

SEKAILU *-* omg kai sasuke and luhan was kiba /cries/



Hahahaha XD

© man to man ♡ do not edit.
I love SESOO  so much!! <3
leader and maknae moment lol kekeke
94sekai:

[HQ VERSION] 130729 Kai failed to push up for showing his power with Sehun sitting on him lol. credit: LmoMo李抹抹
Poor Kai XD

Yah!! Luhan Like KAIHAN couple *-* ommo!!
dranix-baby:

kaihan =)))
cr: 撸鹿鹿
Kailu!!! Ah, I SHIP THEM SO MUCH!!
lunears:

To the WORLDYOU are someonefor SOMEONEYOU arethe WORLD

aukrisluhan:

chanyeolllllllllllll
cr.มิสเตอร์คริส
chanyeolllllllllllll
Kai was soo cute!!!! omg *-*
WAH, D.O was soo cute and kris was soo -_-

KAILU FOREVER lol
Poor SUHO!! >.<
Exo makes me feel so crazy XD lol. kalau korang nak tengok pasal exo updates :3 korang boleh lawat tumblr aku .__.v aku selalu update tumblr aku dengan benda-benda baru lol. terutamanya EXO!! hahaha.. so bye-bye you alls ^v^
Tumblr ----> http://xioyuiminglovegoojaehee.tumblr.com/

Labels: , , , ,




Newer PostOlder Post