Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Poster Template ♡
♡ 5.8.13 | 2:27 pm | 1 comments
My Kpop Stuff lol. ni baru sikit je~ haha XD
Assalammualaikum and nihao o/
    Haih serius time nak raya ni jugak la hidung aku berair T^T ishhk, aku nak raya tak kena sneezing lol. urh.. hmm, tadi aku ada bikin template poster eh. .__. ya la..template..ish..aku tak tahu nak panggil benda tu apa -_- mesti korang akan pening dengan ayat aku ni kan :P kahkahkah..lama tak buat freebies v.v jadi rindu pulak dah -,- tapi freebies aku ni biasa-biasa saja..tak hebat mana pun..maklumlah aku just nak share dekat korang macam mana aku start belajar buat poster >.< ni lah rahsia aku lol. aku start belajar dari tumblr and then blog kak NanaJohari ;) tapi sampai sekarang aku beberapa pandai nak buat poster..urh sedihnya >.<''
okay then..ni freebies aku, lol kbye :P
  • Poster yang dekat bawah ni adalah salah satu contoh tempate dekat bawah


Template #1 : Link http://i.imgur.com/Wfc9DXf.png
Template #2 : Link http://i.imgur.com/uMKTqJA.png

Template #3 : Link http://i.imgur.com/W38ywT1.png
Template #4 : Link http://i.imgur.com/R0P81ZW.png

Template #4 : Link http://i.imgur.com/yU3Xwm7.png
Template #5 : Link http://i.imgur.com/NL4j5Zp.png
Cara-cara nak guna :
  • Open Photoshop
  • Then, click open
  • Finished !! lol

Kalau korang tak tahu nak guna macam mana korang boleh tanya aku :) aku boleh tolongkan okayh..bye then o/

Labels: ,




Newer PostOlder Post