Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Skin Published!! ♡
♡ 31.7.13 | 5:12 pm | 4 comments

shineeee!!! wah lama tak fangirling dengan diorang >//<
Assalammualaikum and ni hao o/
   Haaa, long time no see lol. rindu gila nak post dekat blog kesayangan aku ni XD mau tak rindu, v.v dah nak dekat sebulan tak silap aku tak sentuh lansung blog aku ni .__. dah berhabuk dah -_- well, aku tengah exam...for TRIAL urh!! susah gila maths lol. paper 2 kemain senang bila naik paper 1..rasa macam nak flips semua benda ja .__. susah gila k >.< jyeah hari ni aku post 4 skin sekali gus haha XD aku sebenarnya malas nak update banyak2 lebih baik post sekali ja..aku bukanya rajin sangat :P hehe..
   Kalau korang tengok balik kan..korang boleh perasan yang sebenarnya ni skin aku yang terdahulu lol. ramai sangat yang nak kan skin lama aku .__. jadi aku dengan baik hatinya kasi lol. code skin ni mmg agak berserabut sebab aku suka pakai main letak code ja, serius k v.v ... LIVE PREVIEW NOT AVAILABLE tapi korang boleh enlarge kan gambar dia -_- apa aku cakap ni..

Wolf Skin //  Skin Code

 Baekyeol skin //  Skin Code

Kyeopta skin //  Skin Code

Virus; skin //  Skin Code

Itu sahaja dari aku :3 skin aku memang la tak comel mana..tapi boleh la sekadar nak kongsi kan3?? Hahaha, Adios o/

Labels: , ,




Newer PostOlder Post