Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Kailu shipper ;; ♡
♡ 1.7.13 | 9:37 pm | 1 comments
Kailu is everywhere >///<
Assalammualaikum,
   hai o/ long time no see ha?? lol act aku baru tak update blog 3 hari tak silap .__. lupa dah -,- eh, sekarang ni dekat sekolah aku jadi virus yang bahaya lol. dah barapa orang dekat sekolah yang dah terkena dengan virus exo aku .__. sesungguh nya aku tak sangka hahaha XD kuat gila jangkitan aku v.v sampaikan dekat sekolah ramai orang asyik nak Kai dengan Luhan aku --'' seriusly aku nak hantu la hari tu, nasib diorang takut n then diorang kata "tak apa la kami amik yang lain, karang nanti ister kai dengan luhan ni naik angin pulak" lol...macam tau-tau ja aku akan naik hantu hahaha XD act nak amik tu bleh ja .__. tapi jangan la dok main rebut-rebut dengan aku -_- aku benci gadoh-gadoh ni -,- heh..
   tadi dekat sekolah..masa seni cikgu suruh buat batik .__. korang tau aku buat batik apa? :3 hahaha aku buat batik EXO hahaha XD gila nak tergelak aku /flips batik/ sampaikan cikgu pelik gila dengan aku :3 tak pernah dibuat orang batik yang bercorakkan exo -,- That's me!! eh, kawan kelas aku semua tak puas hati dengan aku..asal? aku tak boleh minat korea ka? korang minat lagu jiwang2 tak apa --'' citarasa masing-masing la -___- /pound table/ haha.

Apa pendapat korang dengan SEKAILU aku?? lol

Header aku T.T yang warna ok kan?? erh..tak masuk dgn blog pulak dah
can you see EXO logo at my pencil case lol i really love it <3
hahaha, you all can see how much I love EXO right?? XD okay then, i need to rest now..okay bye o/

Labels: ,




Newer PostOlder Post