Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Tumblr Help ♡
♡ 15.6.13 | 4:39 pm | 2 comments
YG Spy Mission yeah!! I knew that i'm beginner -,-
Assalammualaikum and anyeong,
   Searching for an idea at tumblr and finally I got it!!! Hahahaha XD finally apa yang aku impikan dah tercapai jugak akhirnya T^T aku nak sangat buat poster cegini -,- tengok-tengok?? okay tak?? hahaha XD Oh, happy nya aku hari ni...tapi tadi ada masalah yang menganggu aku ._. photoshop buat hal gila-gila punya sampai kan aku naik hantu tadi .__. nasib bila aku restart balik dia ok. kalau tak memang ada dekat tong sampah dah photoshop aku tu XD
   Yeah!!! semalam EXO...Diorang Menang for the first time at Music Bank oh, i'm very proud of you guys *^* Kai, he was crying at stage and Suho did it too..Oh you guys be chill la..BABY DON'T CRY hahaha, itulah kegunaan lagu tu -,- apa aku cakap ni..macam rojak dah post aku hari ni hahaha~ 

Se7en handsome dalam poster ni lol
hmmm, apa aku nak cakap lagi erk?? AAAAA!!! no idea la -,- haaa!!! another poster la...lol EXO punya hahaha XD belit dah aku cakap -,-


Hahahaha, esok sekolah tak boleh blogging dah..lol kbye

Labels: , , ,




Newer PostOlder Post