Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Tag Game /malu/ ♡
♡ 7.6.13 | 2:03 pm | 0 comments
what a cute embarrassed face >///< 
Assalammualaikum and nihao,
  so sad ha?? aku dah hiatus semalam but hari masih lagi berblogging lol, bukan apa hari ni aku ada kerja sikit yang aku kena buat lol print out kerja kursus hahaha >.< baru nak print sebenarnya v.v janganlah pelik aku tak nak kerja kursus aku tu rosak aje /flips everything/ like fatin and Anis, diorang semua tak ditag dalam game soalan cepumas .__. and aku tengok kemain best ja diorang jawab soalan -_- act aku di-tag oleh Aina Marsya ;) thanks Aina nanti kita jawab okay XD kemain lama aku nak jawab harharhar ; o ;

Rules
  • Post this rules
  • Write 11 things about yourself
  • Answer the question the tagger set to you
  • Create 11 new question for those you want to tag
  • Choose 11 bloggers to be tagged and linked them to the post
  • You are not allowed to tag back

11 things about Myself
  • Exo stan, multi fandoms of kpopers and jpopers /cries/
  • Pemalu tetapi Friendly dan aku tak sombong k -_-
  • Ada bakat dalam bidang Lukisan tapi benci untuk melukis /face palm/
  • Berkebolehan untuk bermain Piano dan memanah tetapi tak pro lol
  • Gammer tapi tak la gila sangat .-.
  • Hyper active dekat sekolah yey! dan anak murid kesayangan semua cikgu lol /perasan/
  • Suka baca buku lol /buat muka comel/
  • Always dreaming /hugs&kiss/
  • Selalu stress memanjang bila nak dekat Exam /aku selalu cegini/ -_-
  • suka jadi maknae walaupun aku bukannya maknae dalam kalangan bestie aku
  • nampak matang tapi otak kebudak-budakan gila #fakta
Question from Aina Marsya
 
☂ Minat Kpop tak?
 - Minat sesangat *o* terutamanya EXO!! yang lain pun aku minat, senang cakap semua la /campak lappy/

☂ Senaraikan 5 tempat yang korang nak sangat pergi. Tak kira lah dalam ataupun luar negara.
- Korea, Jepun, Makkah, Itali dan Paris, ramai org nak pergi USA tapi aku tak sebab aku dah pernah pergi    lol >.<

☂  Terjebak dalam dunia blog sejak bila?
- sajak lahir lol k tipu, sejak aku darjah enam .__. dalam tahun 2010 macam tu la

☂  Postkan gambar yang paling bermakna bagi korang
- gambar paling bermakna?? erm, aku rasa macam ada tapi tak ada dalam computer ni .-. maklumlah lappy aku rosak -__- /tumbuk angin/

☂  Senaraikan nama baik korang ^_^

- Means nama baik?? .__. kalau maksud nama aku aku tau la 'cahaya mata kejayaan' aku suka nama aku /proud/

☂  Favourite song?
- Rasa2?? jap aku list kan :-
  • Exo - wolf
  • Exo - Baby don't Cry
  • Big bang - Farewell
  • Speed - Over
  • Phantom - Burning
  • Shinee - Dream Girl
  • Demi Lovato - Heart Attack
  • MBLAQ - Smoky Girl
  • Teen Top - Crazy
  • Sistar - so cool
  • C-clown - far away
  • BAP - One shot
Banyak lagi sebenarnya tapi aku lupa nama dia lol

☂  Favourite colour?
- White .__. ramai orang kata aku pelik -_- sebab org kata aku suka kain kafan .-. lagi bagus, seelok2 nya aku masih ingat nak mati. Korang pelik k (v)

☂  Apa kenangan pahit korang dalam 2013 setakat ni?
- Paper Science aku masa ujian pertama, first time dapat C .__. aku tak pernah dapat sains C okayh /perasan/

☂  Suka corak tribal tak?
- suka gila *u* aku suka warna corak tribal sesangat..sebab dia colourful walaupun agak berserabut sebenarnya ._.

☂  Favourite teacher?
- Ustazah Zaharah :) dia sporting sangat-sangat and dia seorang yang memahami masalah anak muridnya.

☂  Favourite artist ? 
- hmm, susah nak jawab soalan ni..senang cakap semua artis yang aku minat la kan .-.

Question From Kak Nana Johari

☂ Perkara paling merepek korang pernah buat
- Hmm, Marah abang-abang senior yang buat masalah dekat hall sekolah, maklumlah aku pengawas..n then abang2 senior tu kata aku marah tak macam marah lembut hade la lastly aku nangis belakang hall sebab malu lol tapi abang2 senior tu hensem k harharhar ; o ;

☂ Perkara paling nakal korang pernah buat di sekolah
- Ambil ulat n then letak atas meja kawan atas sebab diorang ignore aku -_- padan muka~

☂ Watak yang korang paling suka. Tak kisah lah watak komik, novel, kartun, drama atau filem. Nyatakan   sebab.
- Watak Kim Hyun Joong dalam drama Playful Kiss .__. walaupun dalam watak tu dia nampak dingin and annoying ja tapi dia pandai *-* tambahan lagi, muka dia hensem and sesuai dengan watak tu lol.

☂ Langit yang berwarna biru atau laut yang berwarna biru?
- Langit yang berwarna biru sebab aku suka tengok awan yang berarak and tenang je bila ditengok waktu tengah stress v.v

☂ Subjek paling nonsense yang korang pernah belajar
- sejarah -_- aku paling benci sejarah sebab kena hafal memanjang and aku tak pernah score dalam sejarah ; - ;

☂ Pilih, yang miskin tapi handsome/cantik atau kaya tapi hudoh. Tak ada istilah 'baik', dua-dua jahat.
- yang kaya tap handsome lol keluar dari soalan /evil laugh/

☂ Kalau korang terperangkap dalam dunia fantasi, apa perkara pertama yang korang buat?
- Pergi terokai dunia tu and jalan macam red riding hood ._. 

☂ Pilih; Ahli sihir, Vampire atau Warewolf?
- susah soalan ni ._. aku rasa macam nak pilih semua ja v.v kalau pilih 'witpirewolf' boleh? lol.

☂ Suka happy ending atau sad ending?
- Happy ending sebab kalau sad ending rasa macam nak hempuk je TV dengan director dia tu -_-

☂ Selesa dengan orang yang pendiam atau orang yang banyak cakap?
- orang yang banyak cakap sebab aku ni pendiam .__. 


Okay ini post aku yang last sebab aku dah HIATUS, maaf lah kalau aku ada sakit kan hati korang *Bow* sorry sesangat..dan doakan aku boleh buat exam nanti, Assalammualaikum~

Labels: , ,




Newer PostOlder Post