Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Header Part 1 ♡
♡ 1.6.13 | 6:53 pm | 3 comments

Assalammualaikum dan anyeonghaseyo *bow*
  Erm, korang nampak kan poster dekat atas tu .__. okay yang itu aku pertaruhkan untuk satu contest \o/ act  contest tu kena kumpul like banyak2 so aku di sini nak mintak tolong korang like kan gambar tu :3 boleh kan?? kalau korang baik hati tolong lah aku kejap T.T linkye ada di bawah thanks!!
Giveaway Submission [30th May-30th June]
harap korang boleh tolong *bow*

  Okayhh, back to our topic *u* tadi aku bikin header untuk freebies act tak ada idea .__.v susah gila nak mencari -_- so aku ikut la peredaran masa yaitu header yang ber-quotes lol..aku tahu tak cantik mana sebab out of idea o/ haha kbye~

http://i.imgur.com/YurM2yf.png

 http://i.imgur.com/H6hieEK.png

 http://i.imgur.com/Xn8kicw.png

 http://i.imgur.com/6R5IJl0.png

 http://i.imgur.com/xu2LkYV.png

p/s : tolong credit kan ye lol o/

Labels: , ,




Newer PostOlder Post