Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Exam results?? /oh, i'm dying/ ♡
♡ 14.6.13 | 4:28 pm | 0 comments
"luhan thinks he’s too manly to be a beauty but kai disagrees"

Assalammualaikum and Hye.
  hahahaha *o* exam results?? yeah aku nak nangis sekarang jugak T.T rasa macam lifeless ja~ firstly, masa jawab exam hari tu boleh ja aku jawab tapi bila dapat result mcm pffffffttt....mungkin masa aku jawab exam hari tu ak demam panas -_- sedih je rasa...kawan-kawan aku yang lain semua pakat jawab okay je tambahan lagi result diorang lebih bagus dari aku /flips everything/ tapi tak apa aku tahu yang Allah sedang menguji aku :) aku akan tetap berusaha walau apa pun yang terjadi *^* aku akan kalahkan kawan-kawan aku yang lain /yakin/ hahaha..doakan aku ye :3
  Then, lepas habis ja cuti sekolah hari tu terus aku kena stay back dekat sekolah sampai seminggu gila hape?? lol. ni semua rumah sukan punya pasal la -,- saja nak sakitkan hati aku la ni. dah la waktu stay back haritu aku kena stay dengan geng budak lelaki Ex-classmate aku ._. diorang gila k, memang gila naik hantu aku masa tu -,- tapi best pulak stay dengan diorang yang gila-gila tu hahaha >.< tak sangka kan lol.

I'm using my Mum's old phone >////<

Truthly, hari kena pergi tusyen lol. aku suka pergi tusyen tapi bila aku penat mula la malas hahaha XD eh, abaikan muka aku yang hudoh tu ok lol. aku tak cantik macam korang yang lain hahaha /evil laugh/~ tapi yang ni muka org nak pergi menimba ilmu lol

exam trial lagi 2 atau 3 bula macam tu...k i'm dying T^T

Labels: , ,




Newer PostOlder Post