Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Header Part 12 (korean mix) ♡
♡ 10.3.13 | 6:53 pm | 3 comments

Assalammualaikum,

  Comel gila kan chanyeol dengan baekkie dekat atas tu!! OMG comel gila *-* actually aku busy dengan duty exam aku, tapi aku masih lagi sempat buat freebies sebab waktu aku tengah break aku tak tahu nak buat apa so aku on computer aku lol actually lappy aku dah mampus atas sebab terlalu berat and semua document yang ada dalam tu lesap T.T aku benci gila!!! ok la aku tak nak taip panjang-panjang maklumlah pemalas :P heheh..

http://i.imgur.com/aQz8RMf.png

 
http://i.imgur.com/wSdn6Zr.png

 
http://i.imgur.com/qTIaLHj.png

 
http://i.imgur.com/BAQEwbF.png

 
http://i.imgur.com/14EpkAw.png

 
http://i.imgur.com/8yvRAAZ.png

 
http://i.imgur.com/GT14n1s.png

Ok, memang aku buat tak cantik + aku pakai main tulis je tajuk header tu, so jangan kata apa-apa la ye ._.

Labels: , ,




Newer PostOlder Post