Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Header (SUPER MIX) ♡
♡ 21.3.13 | 9:36 pm | 7 comments


Assalammualaikum,
  Fuh, lama jugak aku tak aktif dalam dunia blog ni -_- maklumlah aku busy exam ujian 1 :P result aku .... tak nak cakap lol, eh aku ada buat freebies header and freebies ni dah lama actually nak update tapi tak sempat sampai banyak dibuatnya =3= so hari ni aku nak update habis-habisan, tak la cantik mana and meaning dalam tajuk and discription dia pun tak la betul sangat sebab aku tak boleh buka internet lol so aku rujuk kamus ja hahaha -_- annoying gila :P Eh, aku baca dekat blog anis kan, dia kata dia dah delete facebook!!! OMG dia tinggalkan aku keseorangan, sampai hati kau anis, aku rindukan kau sangat-sangat, Farhana pun, Amni pun, Fatin pun, Mai pun sama!! AAAHHH!!!


http://i.imgur.com/AiACBs7.png

 
http://i.imgur.com/eutpBsO.png



http://i.imgur.com/NnvpAYO.png

 
http://i.imgur.com/fx1VbKs.png

 
http://i.imgur.com/00vJelF.png

 
http://i.imgur.com/yA5pJNi.png

 
http://i.imgur.com/ISdMbN1.png

 
http://i.imgur.com/Z9mQURQ.png

 
http://i.imgur.com/CsaXOnN.png

 
http://i.imgur.com/P2VizQP.png

 
http://i.imgur.com/i36VvZN.png

 
http://i.imgur.com/ZeJnoFe.png

 
http://i.imgur.com/nvES6yH.png

 http://i.imgur.com/pu64yyi.png

 
http://i.imgur.com/2OeTjpn.png

 
http://i.imgur.com/8uvoMPN.png
 
 http://i.imgur.com/fElqSqu.png

 
http://i.imgur.com/hFhgIEi.png

 
http://i.imgur.com/AQkfZuy.png

 
http://i.imgur.com/QAPZRrH.png

 
http://i.imgur.com/W4b24ql.png


http://i.imgur.com/3kQQcaU.png

Note: Dalam masa cuti ni akan ada banyak lagi header yang akan aku buat wahahahahaha, eh kalau ada masa la aku busy study sebab tu result pun tak pape lagi -___- tapi alhamdullilah ok :) doakan aku dapat result yang cemerlang dalam peperiksaan ni...AMIN T.T



Newer PostOlder Post