Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Today and Now ♡
♡ 19.12.12 | 11:08 pm | 0 comments

Assalammualaikum,

Act hari ni bacth 97 ambil keputusan exam diorang (PMR) .___. sounds scary but they had did their best u.u   korang memang da best sebab dah jalani exam tersebut. Aku bila lagi kan -~- aku takut gila k. n then tahun depan aku tak online sangat atas sebab aku nak PMR tahun depan ganti tempat duduk bacth 97 lol. dalam berita tadi ada umumkan pasal keputusan PMR tahun ni merosot act .__.v kau tahu tak exam PMR tu susah dah sememangnya la susah nak dapat straight A u.u kau tak pernah jalani tak apa la (marah dekat berita) :P aku annoyed gila kan. Tak lupa jugak kawan aku Atikah (tykah) dia dapat straight A's kau tahu tak ;o; hebat gila kan dia, dia study dekat MRSM youuu~ Aku always jelly dekat dia sebab dia pandai sangat u.u aku nak jugak pandai macam dia. although dia tu kecik comel tomey dia boleh dapat straight always tau tak..CONGRATS cik tykah sayang :* sayang you~ bhahahahaha k dah melebih -.-

Sekarang ni aku nak buat freebies header aku memang busy sebab ada ramai jugak inbox dekat aku untuk tempah header but aku tak boleh nak turut semuanya sekali sebab aku busy tahap gila tau tak -_- sungguh tragis :P header ni aku dah buat lama dah act, so korang jangan sangka yang aku tak turut tempahan korang tu..n then tetiba aku boleh buat freebies, tak....aku serius busy jadi aku nak minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki aku sebab tak dapat siapkan header dengan cepat ;~; maaflah u.u

Hidup aku jadi Kosong~kosong~kosong *lagu najwa latif :B

Labels: , ,




Newer PostOlder Post