Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Skin Pinkku and Luhan ♡
♡ 14.12.12 | 1:05 pm | 2 comments

Assalammualaikum,

Setelah lamanya aku meminta izin kepada kak wana untuk gunakan basecode dia, akhirnya dia izinkan aku untuk gunakan bosecode dia untuk aku buat freebies skin..actually aku takut jugak masa nak tanya dia..tapi kak wana act baik sangat-sangat. tak sangka tau tak, aku ingatkan kak wana garang T^T sorry kak wana. Dia izinkan aku guna basecode dia dan aku amatlah bersyukur, jadi korang yang nak guna skin aku ni pun tolonglah jangan dibuangnya credit tu. tambahan lagi header aku tu, susah gila nak buatnya jadi korang tolonglah fahami saya yaitu tolonglah credit saya kalau korang guna. eh, skin tu tak ok mana act tapi gunakanlah dengan baik ya, jangan copycats pulak .___.


Semalam aku buat nak buat facebook cover untuk facebook aku la -_- tapi size tak menentu pulak, panas gila hati aku..akhirnya aku post dekat wall aku sebab aku tak tahu nak buat apa dengan dia sadis gila T^T jadi korang jangan lah ccuri artwork aku pulak ye...
Korang nampak tak suami aku LUHAN, yey nama cina dia sama dengan nama aku \o/ aku XioYuiMing dia XiLuhan ok la tu kan kan :3

Labels: , , ,




Newer PostOlder Post