Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Skin Insane ♡
♡ 18.12.12 | 4:26 pm | 2 comments

Assalammualaikum,

Heyyo semua, hari like always aku bosan and aku submit skin baru, act aku dah pernah guna skin ni dulu tapi aku ubah suai bagi jadi cantik sikit. lol memang tak cantik mana tapi aku happy la jugak skin ni menjadi -,- agaknya ada ke orang yang nak guna skin haku ni, ntah la kan :p hahahaha, k aku dah nak pergi study k boboy


Antara salah satu poster kegemaran aku, act ni poster lama la jugak aku nak try buat macam farhana last, last jadi cegini lol

Labels: , , ,




Newer PostOlder Post