Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Shindanmaker.com ♡
♡ 4.12.12 | 12:31 am | 0 comments

Assalammualaikum,

Sekarang dah lewat malam, tapi saya tak ngantuk sebab saya tengah main shindanmaker. huhuhu, sungguh best..tapi yang tak best asal saya ayik dapat SEHUN -_- saya tak suka k dia abang kita. Kita bagi tau ni KAI, LUHAN, BEAKHYUN AND CHANYEOL suami kita!! saya ada madu yaitu Fatin, Anis and Mai lepastu Farhana kak ipar saya sebab dia kahwin dengan sehun lol. kalau korang nak main buka link ni Shindanmaker.com n the log in twitter anda..


Antara salah satu ayat kegearan aku lol \o/

 Exo Love
  • nur aina najihah is with Luhan. The trouble is oranges. nur aina najihah ends up crying with Suho.
 You meet Exo
  • nur aina najihah met Chanyeol & as he pushed her he said "i love you".
 Exo Mash Game
  • nur aina najihah will marry Luhan, while living in a house in New York. They have seven kids.
 Exo Encounter
  • nur aina najihah bumps into Kai and as you apologize he screams before being pulled away by Sehun
  Spin The Bottle
  • nur aina najihah is kissed by HunHan and then vomits all over Stranger's shoulders. *O________O D.O eyes*
 Scandalous Kpop Life
  • aina najihah is a soloist and is caught taking a bath together with Chanyeol *aku tak buat mcm tu v.v
 Life with Exo
  • aina najihah is married to Chanyeol with 5 kids. You live in a cave with a pet Sehun~
 Cute Exo Scenario
  • nur aina najihah and Baekhyun went to a cafe and felt good about it!
 You and Exo Marriage
  • nur aina najihah will marry luhan but you're cheated by kai so your husband still loving you.


Lol aku dah main banyak game aku dah penat nak update k bye.korang pun pegi la main serius boleh jadi gila.

Tralalala~




Newer PostOlder Post