Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Poster Graphic Challenges ♡
♡ 4.12.12 | 4:37 pm | 0 comments

Assalammualaikum,

Beberapa hari yang lepas aku ada baca entry kak nana, pasal poster graphic challenges. so disebabkan aku suka main chak chak dengan photoshop aku nak join entry . Agak susah aku nak cari bias tapi tak apa untuk mengalahkan kak nana lol aku tetap akan berusaha walaupun bias aku tu agak susah nak  ada gambar. kahkahkah, serius kak nana punya first tast yang dia dah siap tu gila awsome!! ok aku malas nak taip banyak-banyak so aku teruskan saja dengan challenges ni ;)

List 10 biases [korea/japanese/other]
 Kai Eo K
 Luhan
 L.joe
 Myungsoo
 Hongki
 Taemin
 Minho
 Jaejoong
 Gi Kwang
 junghyun shinee

Mine
  • Task 1 :
  • Task 2 :
  • Task 3 :
  • Task 4 :
  • Task 5 :
  • Task 6 :
  • Task 7 :
  • Task 8 :
  • Task 9 :
  • Task 10 :
Semua task ni akan aku siapakan dalam masa yang singkat T^T harap ok la kan





Newer PostOlder Post