Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
New Look Again ;o; ♡
♡ 24.12.12 | 6:41 pm | 2 comments

Assalammualaikum,

korang, oh korang..comel tak blog aku ;o; macam semak je kan LOL aku suka godek code aku bagi jadi semak like a jerk -.- aku nak buat bagi jadi macam blog aku yang lama sebab aku nak kan header balik ;~; tengok-tengok aku tersalah delete code, tak sangka pulak aku terdelete code sidebar aku .__. annoyed gilakan :3 tak apa janji hasilnya dah comel hahahahaha, perasan ja aku ni macam la comel sangat :P

serius kalau korang tengok code blog aku kan...serius berserabut .__.

Tadi si Anis Hadi post pasal blog dia dekat BBB, eh lupa pulak nak cerita .__. dia dah join group BBB balik \o/ happy gila aku :3 tak boring la aku jawabnya, selama ni aku asyik dengan dia ja bila dia dah out dulu .__. aku sadis gila ;o; jahat gila nenek aku tu -,- tak apa janji dia dah join balik. dia post pasal link baru blog dia, aku try bukak tengok-tengok dia dah ubah skin blog dia *o* serius cantik gila, aku suka header blog dia u.u aku nak tukar header tapi terasa malas nak godek photoshop tak apa la, nanti aku godek lagi sekali ps aku tu u.u


dekat atas tu *o* wah KAI dengan LUHAN!!! omg aku suka gila teaser exo tambahan lagi dalam teaser tu asyik kai ja ada, omg dia handsome gila kot, semua teaser dia ada :3 dah la dia hansome dalam vid teaser tu. terasa macam nak ulang ja teaser tu u.u wah kai, tapi LUHAN tak ada sangat dalam teaser tu T^T dia ada sekali ja, *gambar atas tu* bhahahaha, hope luhan akan appear dengan kai lagi LOL

Labels: , , ,




Newer PostOlder Post