Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Good Bye ;o; ♡
♡ 31.12.12 | 6:06 pm | 0 comments

Assalammualaikum,

Hai korang ;~; susah nak cakap apa-apa sekarang sebab aku HIATUS ya aku tahu aku agak lewat update post actually --'' maklumlah aku dok busy buat revision. lagi pun semalam aku tak ada mood nak blogging sebab adik aku dah bertolak ke Perak for study k, jauh gila kan abah aku hantar adik aku ;o; dah la dekat perak aku tinggal dekat Kulim, kedah k..ish kalau perak yang dekat-dekat tak apa jugak ni sempadan KL fuh!! dah la akan belajar dekat sana 3 tahun tau tak #Sadlife malam tadi pun tak boleh tidur -.- maklumlah mata dah bengkak nak tidur pun susah .__. n then aku pinjam phone emak nak call dia rindu kot. hahaha lol eh entry aku sama tak dengan topik lol

Oh ya tak lupa jugak aku ni PMR CANDIDATE bersama-sama kawan seperjuangan Anis, Fatin, Farhana, Amni, Mai, Qay, and aku dah lupa -__- and semua orang yang aku kenal bacth 98' hahaha, Anis dengan Farhana dah balik Asrama k, aku akan border act tapi nasib baik la fafan dengan amni ada..tapi kami akan online masa cuti ja kot, maybe la..Aku tahun 2013 kena study betul-betul for sure untuk kalahkan Anis lol sayang kau jugak Anis :* goonna miss u so much! Oh ya Aku kena tukar kelas tahun depan!!!! oh damb aku tak suka kot dah la semua kelas kena tukar kami kena barcampur pulak tu, aku rasa aku akan jadi kayu dalam kelas tu nanti..harap-harap aku sekali kelas dengan bestie aku Engku or Aimuni..but aku lebih prefer engku lol sebab dia bagaikan kembar aku -.- hahaha..

Aku kawan dengan engku sejak first day aku masuk tingkatan satu, and kami tak pernah pun berpisah sampai la sekarang :) tapi tahun 2013 tak tahu lagi k :'( tak lupa jugak dengan Anis, aku kenal dia waktu tu aku tengah scared nak post dekat bbb lol dia la yang aku paling kenal masa tu..n then aku meet fatin, mai, farhana, amni :) love you all so much

And tak lupa jugak untuk semua bloggers terutamanya BBB aku nak mintak maaf kalau aku ada buat salah dekat korang maklumlah aku newbie *eh aku masuk BBB tahun 2010* hahaha, tak lupa jugak sesiapa yang request header dekat aku ;~; aku bukan sombong or berbohong ataupun malas ke apa, cuma aku memang tak ada masa nak buat header..lagi pun request header dah tutup lama dah masa AKHIR BULAN NOVEMBER sebab tu la yang mana request bulan december aku tak hirau sangat sebab aku dah kata dalam satu entry yang "kalau nak request cepat-cepat sebab bulan december request maybe akan tutp sebab aku busy belajar" sama jugak la dengan cover fanfic. MIANHAE *bow 90 degree* macam-macam masalah terjadi dalam tahun 2012 ni kan ;-; haha, that's all from me AINA NAJIHAH hope you guys happy and study elok-elok untuk 2013 nanti and good luck for batch98' love you all :*

Request Header are CLOSED mianhae and Request Poster only on Friday and Saturday. IM me at facebook if you're interested. arigatao

Labels: , ,




Newer PostOlder Post