Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Header (real life) ♡
♡ 9.12.12 | 11:15 pm | 0 comments

Assalammualaikum,

Heyyo semua, aku disini ada pengumuman penting yaitu aku nak balik rumah!!!!..ahakahak k korang tahu tak siapa lelaki comel dekat atas tu .__. dai tu minhyuk suami si Anis Hadi -_- tadi dekat BBB dia nak nagis sebab si Amni tu ada postcard ke apa ntah yang penting ada gambar minhyuk ntah apa ntah aku pun tak tahu actually, n then tadi masa aku tengah layan cerita spongebob aku sempat buat freebies header guna lappy kak ngah aku .__.v k buruk ..act header ni aku nak buat sebagai header aku sendiri tapi tak jadi sebab alasan yang tertentu -___-

http://i.imgur.com/LirEa.png
http://i.imgur.com/UQ54H.png
http://i.imgur.com/D7XQj.png
http://i.imgur.com/LZYNu.png
http://i.imgur.com/JSOXo.png
http://i.imgur.com/UiS9n.png
http://i.imgur.com/zBRyi.png
http://i.imgur.com/Z5suO.png
http://i.imgur.com/iMebw.png

sampai sini saja aku post pasal header, serius banyakan header kalini tapi hudoh sikit la -_- k kalau korang nak buang watermark aku tu pun tak apa tapi pandai2 la edit ye. kbye n jangan lupa credit aku \o/

Bananana~



Newer PostOlder Post