Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Header (Nerdy but Tendy) ♡
♡ 20.12.12 | 6:25 pm | 1 comments

Assalammualaikum,

Korang semua boleh nampak tak suami aku KAI. Dia handsome kan *o* wkwkwkwkwkwkwkwk haritu aku ada tulis yang aku nak buat freebies header kan?? ya hari ni aku update freebies tu, act header tu dah lama dah tapi aku lupa nak update sebab tu berhabuk tu XD hahahaaha, hari ni aku bosan sebab selalunya aku chat dengan Anis u.u bila kau nak balik -~- 

http://i.imgur.com/vgafm.png

 
http://i.imgur.com/QdjhU.png

 
http://i.imgur.com/dF28T.png

 
http://i.imgur.com/ZBDCQ.png

 
http://i.imgur.com/k60md.png

 
http://i.imgur.com/F6pKD.png

 
http://i.imgur.com/fC2Y2.png

 
http://i.imgur.com/goFhe.png

Kalau dah ambik please credit me lol hahahaha, ini sebagai tanda penat aku lol wkwkwkwk
Kbhoii~



Newer PostOlder Post