Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Header (anime mix) ♡
♡ 25.12.12 | 11:38 pm | 15 comments

Assalammualaikum,

Hye .__. tak tahu nak tulis apa sekarang ni sebab aku penat menjelajah tiga shopping complex -__- serius aku kata penat habis, huh hari ni aku just update freebies header (anime mix) yang ini aku buat semalam act tapi baru hari ni aku update atas sebab aku malas .__.v maklumlah jadual aku padat gila lol hahahaha

http://i.imgur.com/e7CxY.png

 
http://i.imgur.com/BTcmO.png

 
http://i.imgur.com/SVbVc.png

 
http://i.imgur.com/gGxVi.png

 
http://i.imgur.com/McxBL.png

 
http://i.imgur.com/NbS8u.png

 
http://i.imgur.com/vq3zP.png

 
http://i.imgur.com/Io6up.png

Ini saja yang aku mampu buat bahahahaha, aku tahu tak cantik -___- tapi kalau ambik tu tolong lah credti sebagai tanda susah payah aku, trimas
lol aku ngantuk gila kot hahaha ~kbye o/

Labels: , ,




Newer PostOlder Post