Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Contest Header/Blog Comel ♡
♡ 10.12.12 | 4:38 pm | 0 comments

Assalammualaikum semua,

Tadi aku stalk blog kak Jaera \o/ blog dia comel gila tau tak, n then tiba-tiba aku aku nampak entry pasal conterst or GA macam tu la, aku actually takut nak join tapi disebabkan aku nak try jugak..aku pun join la GA ni.lagipun waktu cuti macam ni aku tak tahu nak buat apa -_- so lebih baik aku join GA macam ni kan lagi bagus.

Syarat Penyertaan

  • Warga negara Malaysia
  •  buat satu post tentang ini dan letak banner beserta link NABILA
  • follow blog Nabila dan blog nabihah 
  •  like fan page nabihah
  • beri sebab kenapa anda suka blog creamlovebunny ? ( tidak melebihi 50 perkataan )
  • tag 3 orang dan pastikan mereka tahu  
  •  letak link post di ruangan komen ( bukan link blog ) maksudnya diruang comment blog Nabila
Sebab saya suka blog creamlovebunny?

- sebab yang pertamanya ialah blog creamlovebunny comel and blog dia doodle yang comel-  comel
- n then aku suka warna pink same as blog creamlovebunny, aku nak sangat ada blog yang warna pink and ada doodle comel macam blog creamlovebunny :3
- tak lupa jugak blog creamlovebunny ada banyak FREEBIES and TUTORIAL \o/ aku suka gila la
- tutorial dia jugak berkesan bila aku dalam masalah dalam bloging.
- Skin dia!!! serius comel-comel semuanya la..aku harap sangat agar blog aku comel macam blog dia :)))

TAMAT TEMPOH - 25 DISEMBER 

bagaimana owner pilih ?
- berdasarkan header ATAU blog yang comel serta kemas.
- sebab yang menarik dan ikhlas. 

Antara Hadiah-hadiahnya...

 

Tag: Anis Hadi  Fatin Nabihah  Amni Wajihah
Sayonara~  

Labels: , ,




Newer PostOlder Post