Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Tempahan ♡
♡ 25.11.12 | 10:55 pm | 0 comments

Assalammualaikum.

Hari yang sungguh happy dan agak memenatkan untuk aku hari ni. sebab apa aku ada tempahan header yang agak banyak. LOL actually tak banyak mana pun. tapi aku agak berbangga dengan hasil kerja aku sebab alhamdullillah menjadi dan orang pun suka. thanks semua. insyaallah nanti saya buat header. Bhahaha ramai orang minta buat tuto header funky. nanti aku buatkan .___.v kalau sapa-sapa nak tempah header ke cover ke meh inbox aku dekat sini Aina Najihah. jangan lupa inbox saya. dan tolonglah berserta dengan details ya

Untuk header

Title:
Description:
warna background:
Gambar:

Untuk Cover

Title:
Description/quotes:
Tema: HAPPY/SAD/THRILLER/COMEDY/ROMANTIC/AGNST
Gambar:

Antara contoh header tempahan yang telah aku buat:

For Farah Amiera


For Izzazi Ahmar


For Farhan Kewrex


Kalau korang nak buat tempahan, lebih baik tempah cepat-cepat sebab nanti bulan december ni mungkin aku akan sibuk study
Bhaiii~




Newer PostOlder Post