Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Tema baru untuk aku ♡
♡ 15.11.12 | 8:29 pm | 0 comments
Taejun dengan saper ntah aku lupe :P
Assalammualaikum.

Kesat dahi yang dipenuhi peluh setelah aku siap edit blog sehingga jadi macam ni. Daebak Aina!! Good Job. Blog kau dah awsome dah sekarang. Tema aku untuk awal muharam ini adalah black and white. tak sangka kan. selalunya orang letak colourfull, aku? lagi blackie-blackie. fuh, tema ni pun diinspired oleh kak Nana Johari. blog dia awsome sangat. aku pun tak tau dari mana dia belajar coding sampai jadi awsome cm tuh. akak daebak sangat! tapi aku tak tiru 100 peratus. aku baik lagi sekarang ni. aku buat yang mana aku rasa awsome je la. Perasan tak aku asyik guna perkataan 'AWSOME' yup, tu la ayat aku untuk tahun baru ini. azam aku ialah supaya aku dapat 8A untuk PMR nanti. Amin.
seawsome-awsome yang aku nak pun masih ada kelemahan disebalik tingkap *apa aku cakap ni LOL
Tadi pukul 12.00tgh kawan-kawan sekolah rendah aku dulu buat reunion. k aku tak pegi. sebab aku tak ada transport. amatlah menyedihkan. kawan-kawan yang lain bergembira, aku duduk dia terperap kat dalam bilik macam sardin. diorang kata nanti nak buat lagi sebab aku tak dapat pegi. uhhuuhu. thanks kawan-kawan. sayang korang. tsk lups jugak hri ni birthday my mummy. Happy Birthday omma hope you happy always and i'm promise to be a good girl.


Tengok balik gambar ulzzang kat atas tu hensem :3 macam nak cubit-cubit ja. LOL aku merapu lagi. tadi petang aku habis baca komik fairytail. fuh, agak banyak. tak larat aku nak habis kan. lepas tu baca bagai sihir aku cinta padamu. awsome komik tu. romantik dan lawak. bhahaha. korang nak baca ke? beli lah!! aku lawak jer. tu pun aku beli masa pesta gempak starz. aku nak pegi lagi LOL. bye aku tak larat nak taip dikira panjaang dah aku taip hari ni-.-
Believe me that i'm awsome!!! Le stupid me. bhahahha



Newer PostOlder Post