Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
New skin :) ♡
♡ 9.11.12 | 10:55 pm | 0 comments

Assalamualaikum.
Hye, bloggers hari ni saya tukar skin! serius agak serabut tapi boleh sekadar saya terlalu teringin nak skin macam ni. serius awsome. alang-alang tak dak kerja saya apa lagi on Laptop renew skin saya. agak serabut. ish macam kepala hotak saya jugak. tapi agak simple kan? saya dah tak tahu nak letak gadget ape, so yang ini yang saya mampu -____-
Bloggers, kalau korang ada masa jom ask saya macam-macam soalan dekat ASK.FM ataupun TWITTER (@aina_n98)  ka. k saya dah boring. jom ask cepat!
anyeong.



Newer PostOlder Post