Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Freebies Header ♡
♡ 24.11.12 | 5:02 pm | 5 comments

Assalammualaikum.

Hari ni hujan lebat, internet but blur la kan. Aku tak tahu nak buat ape so aku buat la freebies header. Bhahaha, aku tau tak cantik tapi boleh lah sekadar try or menceuba. Header tak awesome mana tapi kalau nak amik pun boleh *ayat belit-belit :P

http://i.imgur.com/FbNVH.png

http://i.imgur.com/p3b02.png

http://i.imgur.com/5qGz4.png
Kalau dah ambil tu comment la ye. ataupun kalau korang berminat untuk tempah header macam dekat atas tu but tulis nama korang boleh just inbox saya kat FB, tempahan ini tanpa bayaran ;)
Tatata.







Newer PostOlder Post