Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Bosan -,- ♡
♡ 11.11.12 | 11:59 am | 0 comments
  
 

Assalammualaikum,
Hye bloggers, agaknya apa saya nak buat hari ni. Main masak-masak pun best jugak. ataupun tengok cerita k-drama pun best. agaknya apa lah aku nak buat ni. bosan aku dibuatnya. So, aku pun membuat pilihan untuk ubah suai blog aku menjadi ala-ala google. Woi, tak sangka akan jadi sebegini. Macam GOOGLE versi INSANE unbelievable. Amat cool. haha saya syok sendiri, tak sangkakan -.-

Dulu warna hitam sekarang dah putih. jangan salah sangka bukan saya tapi blog saya. muahahahaha!! jerk.
Hari tu saya tengok cerita I AM SMTOWN serius best tahap pengsan. tak sangka cerita dia best yaamat. bila tengok muka minho, alahai comelnya. Exo group baru. new smtown family. awsome Luhan @_@
Semua yang best-best. Girls generation, Super Junior, Shinee, Tvxq, Fx and Boa tak silap saya. Memang da best. rasa macam nak tengok lagi sekali. bila saya tengok saya gelak sorang-sorang macam orang gila .___.
Agaknya bila diorang nak siarkan tentang group EXO pulak. saya tak sabar :3



Newer PostOlder Post