Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Birthday ♡
♡ 23.11.12 | 6:47 pm | 0 comments

Assalammualaikum.

Pagi tadi bangun sambil kesat mata tengok phone. 22 haribulan. ok, aku duduk atas sofa. bila emak balik emak  kata tak ucapkan birthday dekat aleeya ka? *adik aku. Aisyhh, aku gegas bangun dari sofa ucap hari lahir dekat adik aku lalu buka computer ucap hari jadi dekat abang aku, LJOE. bhahahaha, nampak agak tidak sopan buat macam tu. orang bangun tidur mandi aku on computer. Waj ljoe haha pastu aku bukak lagi be my girl atau to you teen top muehehehe LJOE tampak hensem disitu -..-

Tengah hati tadi pulak, aku on CS5 aku pastu edit cover untuk si ljoe. mana aku tipu ja. aku kan rajin pastu aku buat cover be mine. but fanfic? aku rasa macam tak nak teruskan. sebab aku mengalah. aku bukanya pandai sangat nak mengarang. sabar je la -.- ingat kalau aku buat ff pun bukanya ada orang nak baca. lebih baik aku stop. k aku tak tahu lagi .___.
Pasal keputusan exam aku, tadi aku buka SAPS aku tengok keputusan aku setakat ni agak teruk yaitu 2A 1B 3C 1D wah bangga sambil menangis. cantik gila keputusan aku macam booo ja -.-

Cover Be Mine. aku rasa sangat bangga sebab cover ni comel daripada yang lain. so, sapa-sapa jangan curi cover ni kalau inspiration tak apa sebab aku tahu hasil kerja aku. Aku rasa macam nak buat tempahan buat cover fanfic free. sebab aku tengah bosan dan tak ada nak buat apa-apa cuti sekolah ni.
Patutkah aku buat tempahan cover fanfic free. rasa macam nak je.. :3




Newer PostOlder Post