Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Shock! ♡
♡ 11.9.12 | 9:30 pm | 0 comments
#find sulli and luna.I love them :)

Assalamuaikum, sungguh hampa hari ini saya kena shock! #jangancakapapa2. Bila someone tongkat dagu dekat depan muka korang apa korang rasa? yaaa, rasa shock! ya tu tajuk saya hari ni Shock! #whatheshock serius saya kata ada someone ni bila saya tengah belajar suka sangat tongkat dagu dekat meja saya -.- best sangat ka? atau nak cari gaduh dengan saya ja? Wanna fighting ha? come la! dia tu sebenarnya suka sangat pada meja saya yang cantik tu #ahahacantikka? Ok dia tu actually ketua tingkatan kelas saya. Dia ingat dia bagus sangat la tu. Tak habis-habis ganggu hidup saya, stress nak belajar pun -.-


Ok, korang teka apa si Sulli tu kata? jen jen jeng..."Ayyoo" ahahaha dia pening agaknya macam saya. Bad, bad, bad. Esok saya kena menghadap muka dia lagi! sebab? dia duduk depan saya ja T__T sedih tau tak! kenapa la hidup aku sering begini kenapa agaknya dan sejak bila saya minat f(x) ni? Ahaha mungkin sebab lagu electric shock #yalagutubest ok saya sedih lagi ni tolong la saya esok!!! Dia ketua yang tak bertanggungjawab, LOSERS!!! saya suka kutuk dia, best sangat rasa lega hati yang lara ini ^^'''


Esok saya ada mesyuarat pengawas and esok busy sangat, saya akan penat esok and saya teramatlah kena pergi latihan menembak PKBM (laut) adakah?? penat gila tu!!!! serius saya kata menembak tersangat la takut. Dan esok Aimuni and Engku seta Najihah kawan baik saya sehidup semati akan balas dendam terhadap perbuatan ketua kelas saya!!! hahaha good jop you guys biar dia tahu langit tinngi ke rendah
Bila saya menaip saya lupa homework so bye-bye saya kena finishkan homework saya yang bertimbun dia meja tulis, doakan saya berjaya esok #lega :)

Bila masa la aku ni jadi watak Lucy? Weirdo? 



Labels: , , , , , , , ,




Newer PostOlder Post