Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Happy ♡
♡ 15.8.12 | 9:58 pm | 0 comments
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

#Stress are gone :)

Salam, exam? korang mesti tahu kan apa tu. Ya, otak saya habis berfikir hingga membuatkan saya sakit kepala. But, Alhamdullilah....saya boleh buat jugak exam tu. Yang paling memeningkan ialah subject sejarah! What A ...???? ( tak, saya tak maki pown)...siapa saja lar yang boleh mengulang kaji sejarah dengan sempurna tu saya tabik!...memang pening kepala tambah lagi tokoh-tokoh, fuh! susah tu. Saya?...budak teknikal. Ya, Kemahiran Hidup Teknikal (KHT) Alhamdullilah sangat-sangat kepada Allah, sebab saya dapat 72% iya saya meningkat daripada yang dahulu. Gembira disini :)...AAAAAAAA!!!!
私は非常に私をいじめていることを愛する、彼はいきなり私と一緒にうまくやって...ふふふ...楽しいか?どこそこに....ただ笑顔。
  • if korang nak faham apa yang saya mengarut kat atas tu translate lar

bye-bye, saya happy sekarang ni so hehehe....tata
-Aina Najihah-
結城ミート一真

Labels:




Newer PostOlder Post