Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Happy EidMubarak ♡
♡ 17.8.12 | 10:55 pm | 0 comments
#salam aidilfitri buat semua umat islam :)

Salam,first sekali saya nak mintak maaf kepada semua blogie member. Kalau saya ada buat salah macam copy freebies or tuto korang dulu, sorry sesangat. Esok saya dah nak pulang ke kampung halaman saya and please forgive me :) thanks. Korang percaya tak saya akan tinggal di kampung dari first day raya hingga last school holiday. Bestkan, Main dengan cousin. sebelum balik kampung saya ada buat fanfic baru but belum siap lagi fanfic ini berkemungkinan dalam ketegory one-shot aha...yang bestnya fanfic ni berkaitan dengan L.Joe dengan Chunji ahaha...Twins pelik kan.


Ok, We're twins, but not same. hmmm L.Joe and Chunji ok tak mereka jadi twins. saya tahu belasah ambil jer ahahaa
Penat jugak buat fanfic ni. sebab waktak mereka asyik gadoh jer -.- kesian. and then berebut sorang perempuan. ahaha. Abang sulong dia Niel. Ok ka Niel jadi abang ha? :D ahaha kalau korang nak tau lebih lanjut korang baca lar fanfic ni nanti. harap-harap saya dapat siapkan fanfic ni dengan sempurna lar kan -.-
K, ada orang tu suka dengan cover fanfic saya. Thanks lar yer (walaupun cover yang saya buat tak secantik mana pun) hmm...tentang coming soon fanfic saya tu...bila saya nak update!!! T-T tolong lar saya..saya malas ni. ok lar biarkan saya habiskan fanfic baru tu. Bye-Bye
Keep smiling because happy only one day we will Enjoy..ahahaha -.-''''' (crazy)

Labels: , , , , ,




Newer PostOlder Post