Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
Watching Paradise Kiss ♡
♡ 24.1.12 | 6:30 pm | 0 comments

anyeong,
hey korang kalau korang ader astro animax masa thn 2006  or 2007 like that korang pasti akan tengok citer nie PARADISE KISS what such a romantic,blue,full of fashion and comedy. actually citer tak boleh ditonton oleh bdk yang berumur 18 tahun kebawah he yang ena nie gatai lebih jer p tengok best sangat-sangat tau walaupun ader sedikit blue .. hehe

 hereoin dia comel sangat2 and hero dia pun wahh what such a cute couple



love note: so in this case kalau nak tengok p lar kt youtube haha :)





Newer PostOlder Post