Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
He so Talent 'Lensa Man' ♡
♡ 15.10.11 | 7:59 pm | 0 comments

anyeong, hai korang hari ni ena nak cita sikit tentang tokoh photographer ena at school..jenjenjeng!!!
Abg Shah atau nama sebenarnya Shahmeerol Heesyam a.k.a LensaMan cool right. dia nie memang berbakat tau! bab-bab bergambar dengar camera Canon nie memang canggih arh! Ena pown nak jadi cam dia jugak....huhuhu....he always snap some photo...everywhere and anywhere...OMMO >.<''''
ena pown nak jugak.....ena ada camera Canon Dslr and Nikon Dslr but tak pandai nak edit woahh!!!!
saper bleyh ajar....guna photoshop bleyh tak-boleh tak..cuba korang tengok gellery dia nieyh...







              
  
         
     
wahh!! cool nya and cantik kan....kalau korang mahu tengok gambar drp hasilnya dengan lebih lanjut click sini





Newer PostOlder Post