Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
school out of time ♡
♡ 30.9.11 | 3:37 pm | 0 comments
 
salam, hari khamis hari tu kite orang semua satu kelas tak beljar cause cikgu sibuk untuk hari anugerah kokurikulum. kite orang satu kelas main je tau....sebab tak ade keje nak buat lar kae kan :). ena asyik sembang ngan group ena jer...sembang pasal..SECRET hehehe(tak boleh tahu)...but best gak! But ena asyik gadoh jer ngan sorang budak ni! dia tu bestfriend ena dia memang macam tu serba-serbi ..BLUhahaha
geng lain di belakang tu always main je tau..main ape tau tak..GOSIP always...ish,ish,ish tak baik tau. jangan tiru tau! tak baik!!!....(sorry yea geng) tak bermaksud pun nak mengata..^^""

love note : korang nak tahu tak ramai peminat game kini bermain game THE SIM SOCIAL 3
korang pun patut cuba kerana ia sangat menyeronokan! Selamat Mencuba :)




Newer PostOlder Post