Kaiirex

AinaNajihah
F a n g i r l


Tumblr

FootPrint

Archive

Follow
2016 ♡
♡ 2.1.16 | 9:15 pm | 0 comments

Assalammualaikum & hello. okay what shud i post rite now(?) by the way hari ni aku tak akan post in english sebab aku malas & tak ada mood. hari ni dah masuk hari ke-dua tahun baru i mean tahun 2016 & still aku tahu nak post apa sekarang ni. & you guys kena tahu yang aku finally free from sekolah, exam & so on (wicked laugh) but to be honest la kan sepanjang aku bebas drp spm ni aku asyik duduk rumah & mereput je. ada plan nak kerja but..TAK DAPAT urgh tak ada rezki agaknya. tak apa aku sabar. bulan ni aku ada plan nak ambil lesen memandu then boleh la cari kerja. after cari kerja aku nak shopping. okay no aku nak pergi exolution. syafni ada ajak aku but dengan keadaan aku yang poket kosong sebab habis shopping memang tak boleh pergi rasanya omg. sokay nanti ada lagi rite(?)

so, aku tak tahu kenapa aku rasa macam rindu sebab dah lama tak berblogging hahaha well yes mmg rindu gila. semalam aku habiskan decorate skin aku yang memang semak macam hutan rimba for almost 3 hours. penat gila sampai migrain aku sebab nak kena rujuk balik semua tutorial & nasib baik la aku tak lupa steps nak coding lol. at first aku nak buat blog nampak hipstur ala-ala black & white gitu but then tukar after tengok gambar krystal f(x) lol. last-last aku pilih theme aesthetic. yep. after this aku plan nak belajar graphic sebab dah lama tak buat poster lol. hilang semua skill dah 2 tahun aku tinggal o god. by the way aku malas nak post so bye—

Labels:




Newer PostOlder Post